четвртак, 18. јун 2009.









































9 коментара:

  1. nista lepse u zivotu nisam video!!! svaka cast majstore!!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala, hvala...
    Vidim Pipistrela da se i ti bavis nekom vrstom umetnosti!

    ОдговориИзбриши
  3. Da,pomalo.Drago mi je da ti se dopada.Imamo neke slicnosti.Tvoji radovi su me ostavili bez daha.Odlicni su.Pozelela sam da jednog dana kupim jednu ovakvu tvoju sliku.Drzacu ovaj kontakt i izabracu jedan tvoj rad.Ti si veliki umetnik,sve cestitke.Sa nestrpljenjem cekam tvoje sledece radove.Lep pozdrav i Srecene Praznike.

    ОдговориИзбриши
  4. Uh bre, pocrveneo sam! Nisam ja bas tako dobar, ali se trudim, sto je najvaznije. I teram svoje bez obzira na kritike. A bilo ih je, doduse ne na blogu, ali na forumima.
    Mozes pogledati jos neke moje radove na albumu krstarice:
    http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=5649

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  5. Vau,koja kolekcija,sad cu da dobijem komplekse.Ja stvarno volim takve slike.Imam jednu u stanu,drugaciji je rad,ali isto olovka,mada ja volim i boje i sarenila,ali imam neki svoj ukus ludi.Ali tvoje slike su stvarno lepe,prelepe.Favoriti su mi:kuca sa bloga i oko i prsti,a usne i cigareta je isto super rad,al ja ne pusim i malo me gura od sebe.Mada su sve slike odlicne.Ja to govorim iz duse,onako kako osecam,nemas potrebe da crvenis.Stvarno su radovi za 10 i krstaricu i komentare o tome necu ni da citam,jer mogu samo da zamislim.Garantujem ti da su komentari radjeni vise iz ljubomore nego iz nekog drugog razloga.Veruj u sebi i samo tako nastavi,sto me vise bljuju,jaca sam.A veruj za dobrim konjem ima mnogo prasine i niko je ne voli,ali je svako vidi i cak tu prestane da im zasmeta ta ista prasina.
    Pozdrav i tebi od mene i Lepe Praznike ti zelim sa 100( ili cak i bez jednog)Deda Mrazeva,samo nek je veselo i nek ima prasine.

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala ti na podrsci!
    Ne znam da li postoji na ovim nasim prostorima jos koji kreativni blog. Stvarno su me "smorili" ovi kvazipoliticki blogovi sa ljudima koji samo pricaju prazne price i nista ne rade.

    ОдговориИзбриши
  7. ma nije vredno nerviranja.Nacicemo sigurno jos umetnika.Trazimo,nadjemo. ;)
    Za pocetak ti saljem ovo:
    http://www.dancingsantacard.com/?santa=2527492

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala za onaj you tube filmcic.Kako je smesno kad vidis nekog kako uplice pruce.Pravo sam se zbunila,jer nisam nikad gledala,u tudje ruke,osim kad sam bila dete i to mi je ostalo u secanju negde na nekom discu u mojoj glavi(videla sam jednom mog dedu,kojeg vise davno nema,uradio je jednu korpu onda).Kad sam pocela da se bavim ovim,pre nekoliko godina,ubila sam se trazeci nacine i moje iskustvo je jako skupoceno i puno muka,jer sam morala da pronalazim sisteme svakojake sama.A maste su prica za sebe.Ali drago mi je da se nekome dopada koliko toliko,vidim reakcije su pozitivne,a najvise mi je drago sto sam upoznale pojedine osobe,nikad ne misleci da ce ovako biti.Tebi jedno veliko hvala za tvoj trud da mi pronadjes film,inace ja i engleski smo zemlja i mars,tako da ja ne bih imala nikad sanse da to pronadjem,svaka ti cast kako si to uspeo.Ti si genijalac.I hvala ti na vremenu sto si odvojio da mi to pronadjes.

    ОдговориИзбриши